Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

App

App

De WOOP app

De WOOP app is ontworpen om je te ondersteunen in je dagelijkse leven. Je leert effectief doelen stellen met verschillende tijdpaden en in verschillende levens domeinen (gezondheid, interpersoonlijke relaties en ontwikkeling / carrière). In de app sla je doelen op en bekijk je jouw voortgang. Door je de WOOP strategie aan te leren, maakt de app je sterker in het uitzoeken van dat wat belangrijk voor je is in jouw dagelijkse routine. Na een tijdje merk je dat je bereikt wat je echt wenst.

Wat kan ik met de WOOP app doen?

De app begeleidt je door de vier stappen Wens - Opbrengst - Obstakel - Plan. De app zorgt er voor dat je voldoende tijd (5 minuten zijn voldoende) voor je WOOP neemt en dat je de juiste volgorde van de vier stappen volgt.

De app is beschikbaar in 10 verschillende talen!

Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Pools, Russisch, Spaans en binnenkort ook in het Nederlands!

Download de gratis app voor Android of IOS!

Laatste versie - Dec 2018 (app versie 4.5)

 
 

App-FAQ

Hoe werkt WOOP?

WOOP is een verbeeldingstechniek, die je onderbewuste cognitieve en motivatie processen triggered die je nodig hebt om je wensen te realiseren. Het effect van WOOP is daarom niet altijd direct zichtbaar. Wees geduldig. Je kunt zoveel WOOPs maken als je wilt.

Elke WOOP wordt opgeslagen in de WOOP lijst. Daardoor is je WOOP op elk moment zichtbaar voor je. Als je op een van je WOOPs klikt, zie je de voortgangsbalk. Deze balk biedt de mogelijkheid aan te geven in hoeverre je dichter bij je doel bent gekomen. Je kunt deze functie gebruiken, maar het hoeft niet.

De voortgangsbalk

WOOP app en WOOP kit

In aanvulling op of in plaats van de WOOP app kun je de WOOP kit gebruiken. Je kunt de kit downloaden op de "Start met WOOP' pagina. De kit bevat printbare WOOP instructies en andere nuttige informatie.


 

Heb je Ideeënof wensen voor de WOOP app? We kijken uit naar je bericht!